🚀 By October 13th: Up to 50% off Autumn Collections

چراغ سقفی روکار

وال واشر LED ایوا لایت (6)

لامپ هالوژن جیوتن (1)

لامپ حبابی (3)

لامپ اشکی و شمعی (1)

لامپ استوانه ای (3)

کلید و پریز ویرا الکتریک (9)

فریم هالوژن (2)

ریسه وایرلس (2)

ریسه ال ای دی (2)

چراغ واترپروف روکار (5)

چراغ نما دفنی (13)

چراغ نما چمنی (1)

چراغ نما جت لایت (1)

چراغ سی او بی (4)

چراغ سقفی روکار (29)

چراغ سقفی توکار (33)

چراغ سقفی بک لایت (3)

چراغ ریلی 40 وات (1)

چراغ ریلی 30 وات (2)

چراغ ریلی (3)

چراغ روکار سیلندری (6)

چراغ روکار سقفی اسلیم (14)

چراغ دکوراتیو رسام (15)

چراغ دکوراتیو آیدین (15)

چراغ خطی ویان (4)

چراغ خطی سایان (1)

چراغ خطی آران (3)

چراغ خطی (8)

چراغ حیاطی (11)

چراغ توکار چشمی (3)

چراغ توکار اسلیم (5)

پنل فول لایت روکار (4)

پنل فول لایت توکار (13)

پنل دور شیشه (1)

پنل 60 در 60 اداری (4)

پرژکتور هانیس (8)

پرژکتور مسافرتی (1)

پرژکتور رشد گیاه (1)

نمایش 1–12 از 29 نتیجه

خرید چراغ سقفی روکار با قیمت ویژه

چراغ سقفی روکار نوعی لامپ است که روی سقف نصب می‌گردد. پنل سقفی روکار به دلیل نحوه قرارگیری روی سقف و زاویه تابش آن، برای نورپردازی بسیار مناسب است. چراغ سقفی روکار ال ای دی در فروشگاه ایران چراغ از برندهای معتبر پرشین لایت و یکتا افروز با کیفیت و قیمت عالی قابل سفارش است. این چراغ‌ها بهترین جایگزین برای لامپ‌های رشته‌ای و دیگر لامپ‌های پرمصرف هستند. انواع چراغ سقفی روکار در اشکال دایره‌ای، مکعبی، مستطیلی و ... در بازار عرضه شده است. از این محصولات در امکان رسمی و غیر رسمی نظیر پذیرایی، اتاق نشیمن، اتاق خواب، راهروها، هتل‌ها، کلینیک‌ها و ... استفاده می‌شود.

شما می‌توانید با توجه به نوع نیاز و کاربرد و همچنین سلیقه‌تان، بهترین نوع چراغ سقفی روکار ارزان را از ما در فروشگاه ایران چراغ تهیه نمایید. ما در فروشگاه ایران چراغ انواع چراغ سقفی روکار نظیر لامپ اس ام دی، لامپ ال ای دی، مدل COB و لامپ خطی و کم مصرف را ارائه نموده‌ایم. شما می‌توانید بهترین قیمت چراغ سقفی روکار گرد، مستطیل و .. را در این فروشگاه مشاهده کنید.

چراغ سقفی روکار

چراغ سقفی روکار تزیینی از جمله چراغ‌های مدرن به شمار می‎روند که برای تزئین در محیط استفاده می‌شوند. پنل‌های ال ای دی بیشترین تراشه‌ را نسبت به سایر چراغ‌ها دارند که از فناوری LED برخوردارند. از این رو شدت نورپردازی آن‌ها بیشتر است. در پنل سقفی روکار، محفظه انتشار نور تا اندازه‌ای بلندتر است و به شکلی حبابی روی دیوار و یا سقف نصب می‌شود. از این رو مهم‌ترین تفاوت پنل سقفی روکار، در نحوه اتصال آن روی سقف است. چراغ سقفی روکار ال ای دی به دلیل قرارگیری روی سطح، دارای تابش نور بیشتر و زاویه نور پراکنده‌تری می‌باشد.

چراغ سقفی روکار معمولی در فضای داخلی معمولی و در اتاق‌هایی با ارتفاع سقف کم دارای پخش نور خوبی هستند. همچنین پنل سقفی روکار در پذیرایی، آشپزخانه، اتاق نشیمن، راهروها، رستوران‌ها، سالن زیبایی و کلینیک‌ها و ... کاربرد دارد. با نصب چراغ سقفی روکار تزیینی روی سقف، مقدار نور این چراغ افزایش یافته و این ویژگی سبب شده تا تنوع طرح و مدل آن افزایش یابد.

مزیت استفاده از پنل سقفی روکار

چراغ سقفی روکار ال ای دی به دلیل تنوع مدل که البته پرطرفدارترین مدل آن مربعی و دایره است، در اکثر محیط ها با کاربری‌های گوناگون امکان استفاده دارد. این چراغ‌ها به فضای زیادی نیاز ندارند و دارای تعداد زیادی مدل و سایز هستند. چراغ‌های روکار خیلی نزدیک و شاید چسبیده به سقف نصب می‌شوند و انتخاب عالی برای فضاهایی همانند راهرو، بالای کمد و اتاق‌های کوچک می‌باشند.

از دیگر مزایای این چراغ‌ها، نورپردازی یکسان و کلی در محیط است. برای مکان‌هایی با سقف کم ارتفاع و مکان‌هایی که نیاز به نور مستقیم است، می‌توان از مدل‌های جذاب این چراغ بهره برد.

این لامپ‌ها جایگزین مناسبی برای لامپ‌های رشته‌ای هستند و هیت سینک آلومنیومی آن‌ها دارای رنگ پودر الکترواستاتیک است. از طرفی در ساخت این محصول از هیچ نوع ماده سمی و خطرناکی استفاده نشده است و نوری بدون لرزش و سوسو را ایجاد می‌کند. شما می‌توانید بهترین انواع و قیمت چراغ سقفی روکار گرد، مربعی و .. را در فروشگاه ایران چراغ مشاهده نمایید.

انواع چراغ سقفی روکار

این محصولات علاوه‌بر تنوع در شکل ظاهری، از لحاظ منبع نوری نیز متفاوت هستند. از منبع نوری لامپ استاندارد، لامپ اس ام دی، لامپ ال ای دی، لامپ کم مصرف، چراغ خطی و ... را می‌توان نام برد. این دست از چراغ‌ها به نوعی جزء دسته چراغ‌های مدرن به شمار می‌روند و در مکان‌های تجاری، اداری، دکوراسیون منازل جلوه منحصربفردی را ایجاد می‌کنند. برخی از این چراغ‌ها با حباب و شیشه با مقاومت بالا تولید شده‌اند و حتی دارای درجه حفاظت یا IP نیز هستند.

همچنین برای محیط های مرطوب و دارای گرد و غبار نظیر سرویس بهداشتی و حمام بسیار مناسبند. این محصول دارای اندازه‌ها و سایزهای متفاوتی هستند و قیمت چراغ سقفی روکار گرد به سایز، جنس و کیفیت آن‌ها بستگی دارد.

همانطور که اشاره شد این چراغ‌ها از نظر نوع لامپ می‌توانند به انواع زیر تقسیم‌بندی شوند:

چراغ سقفی روکار ال ای دی

این چراغ سقفی در مقایسه با لامپ‌های رشته‌ای مصرف برق کمتری دارند. لامپ‌های روکار تنوع رنگی متفاوتی دارند که بسته به کاربری و دکوراسیون می‌توان از آن‌‎ها استفاده نمود.

چراغ سقفی روکار SMD

این نوع چراغ‌ها مصرف برق کمتری نسبت به چراغ سقفی روکار ال ای دی دارند. از طرفی شدت نورپردازی آن‌ها تا حدود 2 برابر ال ای دی نیز  می‌باشد. اما با این حال دارای طول عمر کمتری در مقایسه با ال ای دی هستند. لامپ SMD در صورت خرابی امکان تعمیر دارد و اغلب چراغ‌های روکارموجود در بازار این نوع می‌باشند.

چراغ سقفی مدل COB

چراغ‌های COB به عنوان پروژکتور سقفی نیز معرفی می‌شود و دارای پخش نور بالایی هستند. کاسه این نوع چراغ از آینه و شیشه آن ذره‌بینی است. این موضوع سبب شده شدت نور این چراغ‌ها چند برابر شود. مصرف برق این مدل در مقایسه دو مدل قبلی بیشتر است و همچنین نسبت به آن‌ها گرمای بیشتری ایجاد می‌کند. از چراغ‌های COB اغلب در فروشگاه‌ها و مغازه‌ها استفاده می‌شود.

نحوه نصب چراغ سقفی روکار لوکس

شاید برخی تصور کنند که نصب پنل سقفی روکار دشوار باشد. اما باید گفت این چراغ‌ها حتی توسط افرادی غیرمتخصص نیز امکان نصب دارند. برای نصب این چراغ‌ها به ابزارهایی نظیر انبردست، تستر برق، دوشاخه، پیچ گوشتی، دریل ضربدری و پیچ نیاز دارید. در گام اول برای نصب چراغ سقفی روکار معمولی برای محافظت از جان و ایمنی خود باید برق ساختمان را قطع کنید و با تستر برق یا فازمتر نسبت به عدم وجود برق در سیم‌ها اطمینان حاصل نمایید.

سپس بست نصب را از فیکسچر باز نموده و با پیچ، پایه را به سقف نصب نمایید. باتوجه به نوع سقف، بست را به خود سقف و یا جعبه اتصال وصل کنید. سپس مقداری از پلاستیک‌های اطراف سیم‌های مشکی و آبی را بردارید و اقدام به نصب چراغ کنید. توصیه می‌شود تا نیم سانتی متر از سیم‌ها را لخت نمایید. لامپ به دو یا سه عدد سیم که دو عدد از آن آبی و مشکی است نیاز دارد.

در صورت مجهز بودن چراغ سقفی به سیم ارت، آن را روی محل قرارگیری دهانه لامپ با پیچ گوشتی محکم کنید. پس از محکم شدن پایه نصب، فیکسچر را بر روی براکت بگذارید و با پیچ در محل خود محکم نمایید. بعد از نصب چراغ سقفی روکار لوکس برق را روشن کنید.

خرید چراغ سقفی روکار ارزان و قیمت چراغ سقفی روکار گرد

انواع چراغ سقفی روکار در قیمت‌ها و کیفیت‌های متفاوتی در بازار وجود دارند. به دلیل تنوع بالای این محصولات، در زمان خرید باید به مدلی که به آن نیاز دراید توجه کنید. قیمت چراغ سقفی روکار بسته به شکل ظاهری، نوع لامپ و اندازه متفاوت است.

برای مثال قیمت چراغ سقفی روکار ال ای دی نسبت به مدل اس ام دی و دیگر مدل‌ها بیشتر است؛ که این مسئله به دلیل ویژگی‌ها و کیفیت بالای آن می‌باشد. از مهم‌ترین ویژگی این نوع چراغ سقفی، می‌توان به کم مصرف بودن آن اشاره نمود که موجب کاهش هزینه‌های برق ساختمان می‌گردد. ما در فروشگاه ایران چراغ انواع چراغ سقفی روکار را از برندهای معتبر پرشین لایت و یکتا افروز با کیفیت درجه یک و طول عمر بالا عرضه نموده‌ایم. شما می‌توانید در این فروشگاه مناسب‌ترین قیمت چراغ سقفی روکار گرد، مربعی و ... را داشته باشید.

علت جایگزینی مهتابی یا لامپ فلورسنت با پنل‌های LED چیست؟

لامپ‌های فلوسنتی یکی از قدیمی‌ترین انواع روشنایی به شمار می‌روند که علاوه بر تغییر رنگ نور و شدت آن، باعث ایجاد سر درد در افراد می‌شود. این لامپ‌ها به دلیل مصرف برق کمتر و عمر طولانی‌تر نسبت به لامپ‌های رشته‌ای پرطرفدار شدند؛ اما امروزه با وجود پنل سقفی روکار با ویژگی‌هایی همانند مصرف برق کمتر، عملکرد سریعتر، رنگ و شدت نور ثابت و طراحی زیباتر این چراغ‌ها گزینه مناسب‌ترین هستند.

انواع پنل سقفی روکار کدام است؟

پنل سقفی روکار براساس شکل ظاهری به دسته‌های مستیطیلی، دایره‌ای یا گرد و مربعی تقسیم بندی می‌شوند که براساس سبک دکوراسیون مدل مناسب خریداری می‌شود. از طرفی این پنل‌ها دارای سایز و ابعاد مختلفی هستند؛ معمولا برای ساختمان‌های اداری پنل 60 در 60 اداری بکار می‌رود.