🚀 By October 13th: Up to 50% off Autumn Collections

پاور سوئیچینگ

وال واشر LED ایوا لایت (6)

لامپ هالوژن جیوتن (1)

لامپ حبابی (3)

لامپ اشکی و شمعی (1)

لامپ استوانه ای (3)

کلید و پریز ویرا الکتریک (9)

فریم هالوژن (2)

ریسه وایرلس (2)

ریسه ال ای دی (2)

چراغ واترپروف روکار (5)

چراغ نما دفنی (13)

چراغ نما چمنی (1)

چراغ نما جت لایت (1)

چراغ سی او بی (4)

چراغ سقفی روکار (29)

چراغ سقفی توکار (33)

چراغ سقفی بک لایت (3)

چراغ ریلی 40 وات (1)

چراغ ریلی 30 وات (2)

چراغ ریلی (3)

چراغ روکار سیلندری (6)

چراغ روکار سقفی اسلیم (14)

چراغ دکوراتیو رسام (15)

چراغ دکوراتیو آیدین (15)

چراغ خطی ویان (4)

چراغ خطی سایان (1)

چراغ خطی آران (3)

چراغ خطی (8)

چراغ حیاطی (11)

چراغ توکار چشمی (3)

چراغ توکار اسلیم (5)

پنل فول لایت روکار (4)

پنل فول لایت توکار (13)

پنل دور شیشه (1)

پنل 60 در 60 اداری (4)

پرژکتور هانیس (8)

پرژکتور مسافرتی (1)

پرژکتور رشد گیاه (1)

هیچ محصولی یافت نشد.

پاور سوئیچینگ با بهترین قیمت منبع تغذیه سوئیچینگ

در فروشگاه ایران چراغ انواع پاور سوئیچینگ (منبع تغذیه سوئیچینگ) یا آداپتور صنعتی از برند بارش نور با بدنه فلزی مشبک ارائه می‌شود. این دست از منابع تغذیه سوئیچینگ بده سبب دارا بودن بدنه فلزی مشبک، المان و قطعات الکترونیکی در حین کار و گرم شدن در مجاورت هوا قرار می‌گیرند. همچنین مدل‌های آمپردار نیز دارای فن خنک کننده به‌منظور بهبود کارایی هستند. منبع تغذیه سوئیچینگ یک رگولاتور خطی است که با تلف کردن توان مصرفی به صورت حرارت می‌تواند جریان خروجی را تنظیم نماید. از این‌رو حداکثر بازده توان آن با نسبت ولتاژ خروجی به ورودی برابر است. انواع پاور سوئیچینگ صنعتی فلزی فن‌دار و بدون فن در بازار در ابعاد مختلفی با ورودی AC و خروجی DC  تکی و چندتایی وجود دارند.

انواع پاور سوئیچینگ معمولی با شدت جریان پایین به صورت دیواری و یا ترانسی رومیزی با پوشش پلاستیکی عرضه می‌شوند. اما آداپتورهای سوئیچینگ با شدت جریان بالا به اسم پاور صنعتی در بازار موجودند. انواع منبع تغذیه سوئیچینگ در تجهیزات روشنایی، ال ای دی نواری، نورپردازی، لامپ‌ها، بلوکی، خطی، تابلوهای تبلیغاتی، سیستم‌های صوتی و تصویری، دوربین مدار بسته، تجهیزات شبکه و ... بکار می‌روند. ما در فروشگاه ایران چراغ بهترین قیمت انواع منبع تغذیه پاور سوئیچینگ را برای شما عزیزان ارائه نموده‌ایم.

پاور سوئیچینگ چیست؟

منبع تغذیه سوئیچینگ نوعی مبدل الکترویکی است که وظیفه تبدیل جریان متناوب با ولتاژ بالا را به جریان مستقیم با ولتاژ پایین را دارد. همچنین به دلیل وجود فیلترهای حذف نویز خروجی، این محصولات برای تغذیه دوربین‌های مدار بسته گزینه مناسبی هستند. انواع منبع تغذیه سوئیچینگ در مقایسه با مدل ترانسفورماتوری دارای بازدهی بالایی می‌باشند. برای هر مدار یا سیستم الکتریکی وجود هرگونه منبع تغذیه از واجبات است. این منبع تغذیه باید بازدهی بالایی داشته باشد و قدرت جریان کنترل شده یا سطح ولتاژ دقیقی داشته باشد. ترانزیستور سوئیچینگ تنها در ناحیه قطع و اشباع عمل می‌کند. از این‌رو دارای توان مصرفی پایینی است و این موضوع سبب بالا رفتن بازدهی خواهد شد. انواع منبع تغذیه سوئیچینگ از یک تنظیم کننده جریان به‌منظور کارایی بالا در زمان تغییر توان الکتریکی تشکیل شده است.

برای راه‌اندازی تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی به ولتاژ و جریان خاصی نیاز است که در طراحی آن‌ها لحاظ می‌شود. وظیفه اصلی پاور سوئیچینگ، ایجاد ولتاژ DC خروجی با قابلیت تنظیم با سطح جریان متفاوت است. یکی از انواع منبع تغذیه سوئیچینگ، پاور سوئیچینگ فلزی یا آداپتور صنعتی می‌باشد که از برد الکترونیکی داخل یک باکس فلزی تشکیل شده است. ورودی و خروجی انواع پاور سوئیچینگ صنعتی ترمینا‌ل‌های قرارگرفته روی باکس می‌باشد.

عملکرد پاور سوئیچینگ

رگولاتور خطی با تلف کردن توان اضافی به صورت حرارت می‌تواند جریان خروجی یا ولتاژ را تنظیم نماید. از این‌رو حداکثر بازده توان آن با نسبت ولتاژ خروجی به ورودی برابر است. در منبع تغذیه سوئیچینگ جریان یا ولتاژ بوسیله سوئیچ کردن یک المان ذخیره کننده انرژی نظیر خازن یا سلف تنطیم می‌گردد. المان‌های سوئیچینگ مناسب (همانند ترانزیستوری که در بیرون از قسمت فعال عمل می‌کند) در حالت بسته بدون مقاومت است و در حالت باز نیز جریانی از آن عبور نمی‌کند. از این‌رو این دست از منابع تغذیه از لحاظ نظری قادرند بازده 100% داشته باشند (بدین معنا که تمام توان ورودی را به بار انتقال دهند و هیچ تلف کردنی به شکل حرارت نداشته باشند).

در واقع بازده بالا یکی از مزیت‌های منبع تغذیه سوئیچینگ است. باتوجه به اینکه ترانزیستور سویچینگ تنها در ناحیه قطع و اشباع عمل می‌کند (درحالت قطع جریان عبوری ناچیز و در حالت اشباع افت ولتاژ کم) از این‌رو توان مصرفی آن ناچیز می‌باشد. این موضوع باعث بالا رفتن بازده منبع تغذیه می‌شود. ما در فروشگاه ایران چراغ انواع پاور سوئیچینگ صنعتی را از برند پرفروش بارش نور، با بهترین کیفیت و قیمت ارائه نموده‌ایم.

مزایای استفاده از منبع تغذیه سوئیچینگ

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های منبع تغذیه سوئیچینگ بازدهی و راندمان بالای انواع مختلف این محصول است. باتوجه به مشکل کاهش روزافزون سطح انرژی، مدیریت و صرفه‌جویی در میزان مصرف انرژی الکتریکی بسیار حائز اهمیت است. از این‌رو استفاده از پاور سوئیچینگ به عنوان منبع تغذیه تا حد زیادی موجب کاهش مصرف انرژی می‌شود. از دیگر مزایای استفاده از پاور سوئیچینگ می‌توان به کاهش قیمت قطعات مصرفی در سیستم و مدارهای الکتریکی اشاره کرد. برای نمونه زمانی که از یک رگولاتور 5 ولت استفاده می‌شود، هزینه بسیار زیادی به نسبت استفاده از یک پاور سوئیچینگ مبدل جریان متناوب صرف خواهد شد.

ایجاد تداخل فرکانسی بواسطه پاور سوئیچینگ یکی دیگر از مشخصات بارز این محصولات می‌باشد. زمانیکه شما از یک رگولاتور از نوع پاور سوئیچینگ به جای نمونه خطی آن استفاده می‌کنید، منبع تغذیه سوئیچینگ به دلیل ایجاد فرکانس سوئیچینگ می‌توانند هارمونی و هماهنگی زیادی ایجاد کنند و در نتیجه موجب تداخل فرکانسی می‌گردند. البته درصورتی که در مدار مورد استفاده شما در برابر تداخل فرکانسی حساس باشد، بهتر است از همان رگلاتورهای خطی سنتی استفاده کنید. درغیر این صورت باید رگلاتور پاور سوئیچینگ بکار برده و در مدار خود از فیلترهای کاهش نویز مناسب برای کاهش اندازه نویز و هارمونیک موجود در مدار به میزان دلخواه استفاده نمایید. در زیر به برخی دیگر از مزایای استفاده از پاور سوئیچینگ اشاره خواهیم نمود:

  • حجم و وزن کم (به سبب حذف ترانسفورماتور فرکانس پایین که دارای وزن بالایی است)
  • گرمای ایجاد شده کمتر (به دلیل بازدهی بالاتر)
  • بازدهی بالا
  • تولید آمپر بالا در ابعاد کوچک
  • تلفات کمتر در زمان خرابی

معایب پاور سوئیچینگ

در مقابل مزایای فراوان استفاده از پاور سوئیچینگ، این محصول می‌تواند معایبی نظیر پیچیدگی زیاد، ایجاد ریپل (موجک) در فرکانس سوئیچینگ و هارمونیک‌های آن و امکان تداخل الکترومغناطیسی داشته باشد. همچنین در انواع منبع تغذیه سوئیچینگ ارزان قیمت، تولید نویز الکتریکی و اختلال در لوازم برقی یکی دیگر از معایب آن‌هاست که در این شرایط باید از مدار محافظ نویز استفاده نمود. در صورت خرابی نیز این محصولات تعمیرات وقت‌گیری دارند و خرابی آن‌ها نیز به آسانی قابل تشخیص نیست. از طرفی انواع پاور سوئیچینگ صنعتی نسبت به منابع تغدیه خطی گرانتر هستند. ما در فروشگاه ایران چراغ بهترین نمونه پاور سوئیچینگ را از برند باکیفیت بارش نور با قیمتی مقرون بصرفه و دوام و کارایی بالا برای شما عزیزان ارائه نموده‌ایم.

کاربرد انواع منبع تغذیه سوئیچینگ

پاور سوئیچینگ‌ ها در هرجایی که نیاز به بازدهی بالا بدون تولید گرما دارد، بکار می‌روند. از جمله کاربرد این محصولات می‌توان به مدار شارژر باتری اشاره نمود. همچنین در جاهایی که به توان بالاتری احتیاج است، استفاده از انواع منبع تغذیه سوئیچینگ ضروری می‌باشد. از دیگر کاربردهای پاور سوئیچینگ می‌توان به تغذیه تابلو ال ای دی یا تابلو برق اشاره نمود. در حالت کلی به سبب بازدهی و انعطاف‌پذیری بالا، اندازه و سایز کوچک و هزینه کمتر، این منابغ تغذیه کاربرد فراوانی دارند.

انواع منبع تغذیه سوئیچینگ

منبع تغذیه باتوجه به کارکرد مدار تنظیم کننده یا رگولاتور ولتاژ به دو دسته خطی (Linear Regulated Power Supply) و پاور سوئیچینگ (switching mode power supply) با نام اختصاری (SMPS) تقسیم‌بندی می‌شوند. از دیگر انواع پاور سوئیچینگ صنعتی می‌توان به منبع تغذیه بی‌وقفه (UPS) مورد استفاده در آسانسور و برق اضطراری و ... منبع تغذیه کنترل شده و منبع تغذیه ولتاژ بالا اشاره کرد. از طرفی منبع تغذیه سوئیچینگ را از دو جهت دسته بندی می‌کنند؛ یکی از نظر تامین ولتاژ که به دو دسته ولتاژ ورودی AC یا DC تقسیم می‌شوند و دیگری از لحاظ اتصال و عدم اتصال منبع به سیستم. پاور سوئیچینگ در انواع مجزا و کامپکت وجود دارند. در نوع کامپکت با ارائه ولتاژ بیرونی به منبع تغذیه، منبع تغذیه فعال شده و هیچ اتصال از منبع تغذیه به نقاط دیگر و سیم کشی وجود ندارد.

انواع پاور سوئیچینگ صنعتی

در بیانی دیگر انواع پاور سوئیچینگ در صنعت برق به تفکیک فناوری بکار رفته در آن، به سه دسته زیر تقسیم می‌شوند:

منبع تغذیه سوئیچینگ خطی

این مدل در مقایسه با انواع دیگر بازدهی کمتری دارد. از منبع تغذیه خطی هنگامی استفاده می‌شود که حرارت تولید شده از منبع تغذیه مهم نباشد و قیمت دستگاه دارای اهمیت بیشتری باشد. تداخل الکترومغناطیس پایین و نویز کم از مزیت‌های این نوع است. این نوع از برق شهری استفاده کرده و در اغلب مواقع نیز برای ایجاد تناسب ولتاژ ورودی و مصرفی، یک ترانسفورماتور به‌منظور انجام یکسوسازی در کنار دستگاه بکار می‌رود. در غیر این صورت خروجی ناپایدار است. راندمان منابع تغذیه خطی میان 35 تا 50 درصد است و این راندمان پایین اتلاف گرمای زیادی دارد.

منبع سوئیجینگ رزونانسی با راندمان بالا

این نوع نسخه پیشرفته‌تر PWMها می‌باشد که دارای اندازه کوچکتر و نویز کمتری نسبت به این منابع است. از این منابع برای مصارفی که دارای حساسیت بیشتری هستند استفاده شده و هزینه آن‌ها نسبت به دیگر انواع بالاتر است.

منبع سوئیچینگ با مدولاتور عرض پالس (PWM)

این نوع نسبت به منبع خطی دارای بازده بیشتری هستند و راندمان آن‌ها میان 85 تا 92 درصد می‌باشد. از این منبع سوئیچینگ اغلب در صنایع مختلفی نظیر هوافضا، کشتی‌سازی، صنعت برق و ... استفاده می‌شود. بازدهی بالا در عین کم وزن بودن از مزایای این منبع تغذیه است.

قیمت و خرید پاور سوئیچینگ

انواع منبع تغذیه سوئیچینگ نظیر پاور سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر، پاور سوئیچینگ 12 ولت 30 آمپر فن‌دار، پاور سوئیچینگ 5 ولت 40 آمپر و ... در بازار موجودند. بسته به نیاز کاربری شدت جریان این محصولات مشخص می‌شود و هر اندازه شدت جریان خروجی حداکثری بیشتر باشد، قیمت انواع منبع تغذیه پاور سوئیچینگ افزایش میابد. یکی دیگر از فاکتورهای مهم در تعیین قیمت پاور سوئیچینگ، فن‌دار و بدون فن بودن این محصولات است. در زمان خرید این محصولات باید توجه زیادی به جریان مشخص شده روی آن و جنس بدنه شود.

ما در فروشگاه ایران چراغ انواع پاور سوئیچینگ را از برند بارش نور با جنس بدنه فلزی و محکم در مدل‌های فن‌دار و بدون فن ارائه نموده‌ایم. شما می‌توانید بهترین قیمت پاور سوئیچینگ، پرژکتور و وال واشر، چراغ نما، کلید محافظ جان و ...  را از ما در فروشگاه ایران چراغ بخواهید.

تفاوت رگولاتور خطی و پاور سوئیچینگ چیست؟

در بیان تفاوت میان منبع تغذیه خطی و پاور سوئیچینگ باید گفت منابع خطی ساده‌تر، ارزانتر، کم نویزتر، کوچکتر از رگولاتورهای سوئیچینگ هستند. اما راندمان کمتر و گرمای بیشتر و همچنین دامنه ولتاژ ورودی باریکتری نسبت به پاور سوئیچینگ دارند.

آیا امکان تغییر ولتاژ در منابع تغدیه وجود دارد؟

منابع تغذیه پاور سوئیچینگ دارای قابلیت تغییر ولتاژ تا 15% هستند.

کاربرد کلید کشویی روی بدنه منبع تغذیه سوئیچینگ چیست؟

کلید روی منابع تغذیه سوئیچینگ به‌منظور تنظیم ولتاژ ورودی است که اصولا دو حالت 110 و 220 ولت دارد.