🚀 By October 13th: Up to 50% off Autumn Collections

چراغ نما

محصولات (7)

لامپ هالوژن جیوتن (3)

لامپ هالوژن پایه سوزنی (2)

کلید و پریز ویرا الکتریک (9)

فریم هالوژن (2)

ریسه ال ای دی (4)

چراغ واترپروف روکار (3)

چراغ نما دفنی (4)

چراغ نما (6)

چراغ سقفی روکار (9)

چراغ سقفی توکار (13)

چراغ سقفی بک لایت (3)

چراغ ریلی (4)

چراغ روکار سیلندری (2)

چراغ دکوراتیو (2)

چراغ خطی (4)

چراغ توکار چشمی (3)

پنل فول لایت روکار (2)

پنل فول لایت توکار (2)

پنل 60 در 60 اداری (2)

پروژکتور و وال واشر (6)

مشاهده همه 6 نتیجه

چراغ نما چیست؟!

چراغ نمای ساختمان یکی از موارد مهم در نورپردازی ساختمان به شمار می‌رود که ما در فروشگاه ایران چراغ انواع چراغ نما را با کیفیت عالی از برندهای معتبر ارائه نموده‌ایم. استفاده از چراغ نورپردازی نما به صورت موثری در برجسته کردن ویژگی‌های ساختمان و نمایان نمودن آن‌ها تاثیر دارد. انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان و چراغ های نمای ساختمان سبب بهبود جلوه بصری ساختمان‌ها شده و نمای ساختمان را دچار تغییر و تحول می‌کند. این تغییرات به ویژه در شب بیشتر نمایان شده و ساختمانی با نورهای رنگی و خاص بوجود می‌آورد. چراغهای نورپردازی نما و انواع وال واشر المانی هستند که علاوه‌بر روشنایی، جذابیت و زیبایی فضا را دوچندان می‌کند.

در گذشته نورپردازی صرفا به ساختمان‌های بزرگ تجاری، اداری و تفریحی خلاصه می‌شد؛ اما امروزه این سبک از نورپردازی به قدری گسترش یافته است که شامل نورپردازی تالارها، نورپردازی رستوران‌ها و محوطه و .. می‌شود. هر فضا و مکانی دارای اصول نورپردازی منحصربفرد و خاص خود است.

برای مثال تامین روشنایی محیط هایی مانند ویلاها، باغ‌ها و .. با انواع چراغ نما با مقاومت بالا در برابر عوامل محیطی و درجه حفاظت مناسب انجام می‌شود. ما در فروشگاه ایران چراغ، انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان و چراغ های نمای ساختمان را از برندهای معتبر با کیفیت بالا ارائه نموده‌ایم. شما می‌توانید انواع چراغ نما همانند چراغ نما جت لایت، چراغ پارکتی رسام، چراغ چمنی، چراغ دفنی، دکوراتیو رسام و ... را با بهترین قیمت از ما تهیه نمایید.

نکات مهم در نورپردازی نمای ساختمان چیست؟

در نورپردازی نمای ساختمان اولین نکته مهم که باید بدان توجه گردد انتخاب المان مناسب است. درواقع در این دست از نورپردازی باید دقت کرد که چراغ یا پروژکتور و وال واشر دارای برد و پوشش نوری مناسبی باشند. برای نمونه برای ساختمان‌های مرتفع و بلند باید از چراغ‌هایی با پرتاب نور بالا استفاده کرد. این چراغ‌ها اگر در پایین ساختمان نصب گردند باید قابلیت تابش نور را تا ارتفاع بالا داشته باشند.

اغلب چراغ‌ها ال ای دی که در انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان کاربرد دارند دارای زاویه تابش نور 120 تا 150 درجه هستند. برای نورپردازی ساختمان‌های کم ارتفاع نیز باید از انواع چراغ نمایی استفاده نمود که در عین برد کمتر، پوشش نوری زیادی داشته باشند. در این موارد نیز بسته به نوع ساختمان از پروژکتورهایی با زاویه تابش 150 تا 180 درجه استفاده می‌شود.

یکی دیگر از مسائل مهم در زمان نورپردازی نمای ساختمان، رنگ و شدت نورهاست. انتخاب و ترکیب رنگ‌های مختلف زیبایی ساختمان را دوچندان می‌کند. درزمان انتخاب رنگ چراغ نورپردازی نما باید به المان‌ها و متریال‌های ساختمان توجه شود. نور چراغ نمای ساختمان نباید به داخل ساختمان بیاید؛ زیرا سبب رنجش و اذیت ساکنین خواهد شد.

نکته مهم دیگر در نورپردازی نمای ساختمان بحث مصرف انرژی انواع چراغ نمای ساختمان است. بدین منظور باید از انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان و چراغهای نورپردازی نما و انواع وال واشر با مصرف انرژی کم استفاده شود که نور مناسبی را انتشار می‌دهند.

برای تامین روشنایی نما امروزه از انواع پروژکتور هانیس، ریسه ال ای دی خطی، انواع چراغ دکوراتیو و چراغ نما جت لایت استفاده می‌شود. ما در فروشگاه ایران چراغ علاوه‌بر عرضه انواع چراغ نما، این محصلات روشنایی را نیز از برندهای مطرح و پرفروش ارائه نموده‌ایم.

چراغ نمای ساختمان چیست؟

چراغ های نمای ساختمان همانطور که از نامشان پیداست، دسته‌ای از چراغ‌های محوطه هستند که هدفشان نورپردازی نمای ساختمان است. انواع چراغ نمای ساختمان به منظور زیباسازی و نورپردازی بیرونی ساختمان بکار می‌روند.

این چراغ‌های نمای ساختمان در انواع گوناگونی مانند چراغ خطی، چراغ نما جت لایت، چراغ دیواری، چراغ حیاطی، چراغ نور افکن و ... تولید و عرضه شده‌اند. در گذشته از انواع چراغ نما برای نورپردازی مجسمه‌ها و بناهای تاریخی استفاده می‌شد؛ اما امروزه در سطح شهر برای نورپردازی ساختمان های مسکونی، تجاری، محوطه ‌ها، هتل‌ها، پل‌ها، بانک‌‌ها، رستوران‌ها و ... از چراغ نما و چراغ دکوراتیو استفاده می‌شود.

با استفاده از چراغ های نمای ساختمان می‌توان در شب ویژگی‌هایی نظیر بافت، جنس، فرم و رنگ ساختمان را مشاهده نمود. بگونه‌ای که درصورت رعایت اصول و قواعد استفاده از انواع چراغ نمای ساختمان ممکن است زیبایی ساختمان‌ها چشم نوازتر باشند.

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان و چراغ نما

همانطور که گفته شد انواع چراغ نورپردازی نمای ساختمان برای نورپردازی و برجسته سازی ویژگی‌های ساختمان‌ها استفاده می‌شود. یکی از انواع چراغ نما، چراغ نما جت لایت است که دارای پرتاب نور بالایی است و عموما در ساختمان‌های مرتفع و بلند بکار می‌رود.

از چراغ نمای رومی برای نما رومی و برجسته سازی ستون‌های مرتفع این بنا توسط طراحان استفاده می‌شود. در حالت کلی انواع چراغ نورپردازی نما شامل موارد زیر هستند:

  • دکوراتیو رسام مدل جت لایت
  • چراغ پارکتی رسام
  • چراغ دفنی فرودگاهی رسام
  • چراغ نما چمنی
  • دکوراتیو رسام مدل دفنی گرد
  • دکوراتیو رسام مدل دفنی مربع

اصول استفاده از چراغ نما ساختمان

نصب و طراحی نورپردازی درست در فضاها باز نه تنها سبب زیبایی و چشم نواز شدن فضا و ساختمان می‌شود، بلکه منبع نوری عالی برای شما ایجاد می‌کند.

اما تمامی انواع نورپردازی دارای قواعد و اصولی هستند که در صورت عدم رعایت آن‌ها ساختمان به یک منبع نور برای تولید آلودگی نوری تبدیل شده که هیچ زیبایی نخواهد داشت. از این رو برای استفاده از انواع چراغ نمای ساختمان باید به اصول زیر توجه نمود:

رنگ نور

یکی از پارامترهای مهم در انتخاب انواع چراغ نما ساختمان توجه به رنگ نور چراغ است. تناسب رنگ نور با رنگ و متریال مورد استفاده در ساختمان سبب جذابیت و زیبایی هرچه بیشتر ساختمان شده و درصورت عدم رعایت آن ظاهری ناخوشایند ایجاد می‌شود.

شدت نور

یکی دیگر از پارامترهای تاثیرگذار در نورپردازی مطلوب نمای ساختمان، توجه به شار نوری و شدت نور است. شدت نور بیش از حد سبب ایجاد آلودگی نوری، خیرگی نور و اذیت چشم افراد می‌شود. شدت نور کم نیز در جلوه ساختمان تاثیر چندانی ندارد.

مصرف انرژی

یکی دیگر از فاکتورهای حائز اهمیت در انتخاب انواع چراغ نمای ساختمان، میزان مصرف انرژی چراغ نماست. امروزه انواع این محصولات را با تکنولوژی ال ای دی تولید می‌کنند که علی رقم مصرف انرژی پایین، نوردهی مناسبی دارند. ریسه وایرلس led پرشین لایت، وال واشر ال ای دی ایوالایت، چراغ نما جت لایت ال ای دی و ... از انواع این محصولاتند.

نورپردازی هدفمند

نورپردازی هدفمند و استفاده هدفمند از چراغ نورپردازی نما یکی از موارد مهمی است که در طراحی و نورپردازی نمای ساختمان باید بدان توجه شود. این مهم بدان معناست که کدام جنبه معماری در نمای ساختمان می‌بایست مورد توجه و تاکید واقع شود. نورپردازی هدفمند روی زویای، پستی و بلندی‎ها و قسمت‌های خاص نمای ساختمان تاثیر بسزایی دارد و نمای ساختمان را لوکس می‌کند.

انتخاب نوع چراغ نما

انواع چراغ نما در فروشگاه ایران چراغ متنوع با ویژگی‌های منحصربفرد خود هستند. شما برای یک نورپردازی اصولی باید از چراغ‌هایی با ویژگی‌های متناسب با نوع نورپردازی خود استفاده کنید. برای نمونه برای داشتن نورپردازی خطی یا متمرکز به چراغ نمای متفاوتی نیاز دارید.

مخفی بودن منبع نور

در نورپردازی نمای ساختمان مخفی بودن منبع نور ضمن ایجاد هماهنگی و زییایی نورپردازی، از زنندگی و خیرگی چشم جلوگیری می‌کند. البته در برخی موارد خاص نیز براساس مدل و طرح نورپردازی ممکن است منبع نور مخفی نباشد. از طرفی نور چراغ نورپردازی نما نباید باعث مزاحمت و اذیت ساکنین آپارتمان شود.

قیمت چراغ نما ساختمان

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان و چراغ نورپردازی نما دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام بسته به ویژگی‌هایشان قیمت‌های متنوعی دارند. اولین فاکتور در تعیین قیمت چراغ نمای ساختمان مدل آن‌هاست. برند و کیفیت چراغ نورپردازی نما نیز در تعیین قیمت آن موثر است.

چراغهای نورپردازی نما و انواع وال واشر با سطح کیفی بالاتر قیمت بیشتری نیز دارند. توان و نوردهی این چراغ‌ها نیز در از فاکتورهای مهم در تعیین قیمت این محصولات است.

ما در فروشگاه ایران چراغ انواع چراغ نورپردازی نما را از برند پر فروش و مطرح رسام برای شما عزیزان با بالاتری سطحی کیفی ارائه نموده‌ایم. شما می‌توانید در این فروشگاه انواع مدل‌های چراغ نورپردازی نما شامل چمنی، دفنی، فرودگاهی، پارکتی و ... را با بهترین قیمت و کیفیت تهیه نمایید. ما در فروشگاه ایران چراغ بهترین قیمت چراغ نما ساختمان را برای شما عزیزان با تضمین کیفیت محصول ارائه کرده‌ایم.

مزایای چراغ نمای ساختمان چیست؟

انواع این محصولات دارای مزایای مانند صرفه جویی در انرژی، کنترل آسان، زیبایی و جذابیت ساختمان و امنیت به سبب پوشش مناطق تاریک و ... هستند.

نکات مهم در انتخاب و نصب چراغ نما ساختمان چیست؟

تعیین هدف و کاربرد، انتخاب براساس ارتفاع و اندازه نما، انطباق با سبک معماری، شرایط محیطی، انرژی مصرفی و .. از جمله نکات مهم در زمان خرید چراغ نورپردازی نمای ساختمان هستند.