Showing all 4 results

چراغ پارکتی رسام در ابعاد 2، 2.5 و 3.5 سانتی متر

موجود در انبار

116.150تومان
Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

چراغ فرودگاهی رسام ال ای دی 1 تا 5 وات

موجود در انبار

312.800تومان656.250تومان
Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

چراغ نما چمنی دکوراتیو رسام مدل نمایی 3 وات مشکی

موجود در انبار

Original price was: 539.350تومان.Current price is: 398.650تومان.
Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

دکوراتیو رسام مدل دفنی بدنه استیل از 1 تا 5 وات

موجود در انبار

437.000تومان828.000تومان
Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

چراغ نما مورد کاربرد جهت نورپردازی ساختمان چیست؟!

چراغ نما ساختمان یکی از موارد مهم در نورپردازی ساختمان به شمار می‌رود که ما در فروشگاه ایران چراغ انواع چراغ نما ساختمان را با کیفیت عالی از برندهای معتبر ارائه نموده‌ایم. استفاده از چراغ نورپردازی نما ساختمان به صورت موثری در برجسته کردن ویژگی‌های ساختمان و نمایان نمودن آن‌ها تاثیر دارد. انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان و چراغ‌های نمای ساختمان سبب بهبود جلوه بصری ساختمان‌ها شده و نمای ساختمان را دچار تغییر و تحول می‌کند.

این تغییرات به ویژه در شب بیشتر نمایان شده و ساختمانی با نورهای رنگی و خاص بوجود می‌آورد. چراغهای نورپردازی نما ساختمان و انواع وال واشر المانی هستند که علاوه‌بر روشنایی، جذابیت و زیبایی فضا را دوچندان می‌کند.

در گذشته نورپردازی صرفا به ساختمان‌های بزرگ تجاری، اداری و تفریحی خلاصه می‌شد؛ اما امروزه این سبک از نورپردازی به قدری گسترش یافته است که شامل نورپردازی تالار، نورپردازی رستوران‌ و محوطه و .. می‌شود. هر فضا و مکانی دارای اصول نورپردازی منحصربفرد و خاص خود است.

برای مثال تامین روشنایی محیط‌هایی مانند ویلاها، باغ‌ها و .. با انواع لامپ نمای ساختمان، چراغ نمای رومی و چراغ نورپردازی نما ایرانی با مقاومت بالا در برابر عوامل محیطی و درجه حفاظت مناسب انجام می‌شود. ما در فروشگاه ایران چراغ، انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان و چراغ های نمای ساختمان را از برندهای معتبر با کیفیت بالا ارائه نموده‌ایم. شما می‌توانید انواع چراغ نما ساختمان همانند جت لایت، چراغ پارکتی، چراغ چمنی، چراغ دفنی، دکوراتیو رسام و ... را با بهترین قیمت از ما تهیه نمایید.

 

هرآنچه در این مطلب می‌خوانید...

چراغ نما
چراغ نمای ساختمان چیست؟

چراغ‌ نمای ساختمان مدرن از دسته چراغ‌های محوطه، با طول عمر بالا و راندمان انرژی بسیار خوب، به شما امکان می‌دهند تا در عین صرفه‌جویی و کاهش مصرف برق، زیبایی و جذابیت ساختمان خود را در شب به بهترین شکل نشان دهید. همچنین، طراحی‌های مدرن و متنوع این چراغ‌ها، قابلیت هماهنگی با هر سبک معماری را دارند و جلوه‌ای بی‌نظیر به ساختمان می‌بخشند.

این چراغ‌های نورپردازی نما ساختمان در انواع گوناگونی مانند چراغ خطی، چراغ جت لایت، چراغ دیواری، چراغ نور افکن و … تولید و عرضه شده‌اند. در گذشته از انواع چراغ نما ساختمان برای نورپردازی مجسمه‌ها و بناهای تاریخی استفاده می‌شد؛ اما امروزه در سطح شهر برای نورپردازی ساختمان‌های مسکونی، تجاری، محوطه‌ها، نورپردازی هتل‌، پل‌ها، بانک‌ها، رستوران‌ها و … از چراغ نما ساختمان و چراغ دکوراتیو استفاده می‌شود.

چراغ نمای ساختمان یا لامپ نمای ساختمان، چراغ‌هایی هستند که برای نورپردازی نما ایرانی و یا نورپردازی نمای رومی و محوطه بیرونی ساختمان‌ها در شب استفاده می‌شوند. این چراغ‌های نورپردازی نمای رومی، بهترین نوع نورپردازی نما ساختمان با هدف زیبایی‌بخشی، برجسته‌سازی معماری ساختمان و افزایش جذابیت آن در تاریکی طراحی و تولید می‌شوند.

ویژگی‌های کلیدی آن‌ها شامل طول عمر بالا، راندمان انرژی خوب و تنوع در طراحی است که اجازه می‌دهد با هر سبک معماری هماهنگ شوند. انواع مختلفی از چراغ‌ نما، مانند چراغ خطی، جت‌لایت، دیواری، حیاطی، و نور افکن، برای مصارف گوناگون موجود است.

با استفاده از چراغ برای نمای ساختمان می‌توان در شب ویژگی‌هایی نظیر بافت، جنس، فرم و رنگ ساختمان را مشاهده نمود. بگونه‌ای که درصورت رعایت اصول و قواعد استفاده از انواع چراغ نمای ساختمان ممکن است زیبایی ساختمان‌ها چشم نوازتر باشند.

چراغ نما ساختمان

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان و چراغ نما

همانطور که گفته شد انواع چراغ نورپردازی نمای ساختمان و یا لامپ نمای ساختمان برای نورپردازی و برجسته سازی ویژگی‌های ساختمان‌ها استفاده می‌شود. یکی از انواع چراغ نما ساختمان، چراغ نما جت لایت است که دارای پرتاب نور بالایی است و عموما در ساختمان‌های مرتفع و بلند بکار می‌رود.
از چراغ نمای رومی برای نورپردازی نمای رومی و یا نورپردازی نما ایرانی و برجسته سازی ستون‌های مرتفع این بنا توسط طراحان استفاده می‌شود.

به نقل از وب سایت ایناب، نما رومی عبارت است از؛

نمای رومی همانطور که از اسمش پیداست، الهام گرفته از سبک معماری روم و یونان باستان است. در سبک معماری کلاسیک ستون های زیادی به کار می رود. قرنتی، یونیک و دوریک از شیوه های معماری کلاسیک هستند.سبک های زیادی هستند که از معماری کلاسیک روم و یونان الهام گرفته اند و دچار تغییرات شده اند.

در حالت کلی چراغ برای نمای ساختمان برای بهترین نوع نورپردازی نما ساختمان شامل موارد زیر هستند:

  • دکوراتیو رسام مدل جت لایت
  • چراغ پارکتی رسام
  • چراغ دفنی فرودگاهی رسام
  • چراغ نما چمنی
  • دکوراتیو رسام مدل دفنی گرد
  • دکوراتیو رسام مدل دفنی مربع

چراغ نمای ساختمان

مزایای چراغ نمای ساختمان چیست؟

انواع چراغ نما ساختمان دارای مزایای مانند صرفه جویی در انرژی، کنترل آسان، زیبایی و جذابیت ساختمان و امنیت به سبب پوشش مناطق تاریک و … هستند.

ویژگی

توضیحات

طول عمر بالا

چراغ نما ساختمانی یا چراغ نمای رومی با طول عمر بالا، هزینه‌های تعمیر و نگهداری را کاهش می‌دهند و عمر مفید ساختمان را افزایش می‌دهند.

راندمان بالا

راندمان بالای چراغ نمای رومی، مصرف انرژی را بهینه می‌کند و هزینه‌های برق را کاهش می‌دهد.

طراحی مدرن و متنوع

طراحی‌های مدرن و متنوع چراغ‌ها، امکان هماهنگی با هر سبک معماری و ایجاد جلوه‌ای خاص و جذاب برای ساختمان، بهترین نوع نورپردازی نما ساختمان را فراهم می‌کند.

مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی

مقاومت بالای لامپ نمای ساختمان در برابر شرایط آب و هوایی، باعث دوام و عملکرد پایدار چراغ‌های نورپردازی نما ایرانی در طولانی مدت می‌شود و نیاز به تعمیر و نگهداری را به حداقل می‌رساند.

نصب آسان

نصب آسان چراغ‌ نمای ساختمان، زمان و هزینه‌های نصب را کاهش می‌دهد و اجرای پروژه را تسریع می‌کند.

چراغ نمای رومینکات مهم در نورپردازی نمای ساختمان چیست؟

در نورپردازی نمای ساختمان با چراغ نما ساختمان اولین نکته مهم که باید بدان توجه گردد انتخاب المان مناسب است. درواقع در این دست از نورپردازی نمای رومی باید دقت کرد که چراغ یا پروژکتور و وال واشر دارای برد و پوشش نوری مناسبی باشند. از مهم‌ترین و اصلی‌ترین نکاتی که برای نورپردازی نمای ساختمان باید به آن توجه کرد، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود؛

معیار

توضیحات

نکته ویژه

انتخاب المان نوری مناسب

منظور از المان نوری، نوع چراغ یا پروژکتوری است که برای روشن‌کردن نما استفاده می‌شود. انتخاب این المان باید متناسب با سبک معماری ساختمان (رومی، مدرن، کلاسیک، سنتی، ویلایی و...) و هدف نورپردازی باشد.

- نمای رومی: چراغ‌های کلاسیک، زاویه‌دار، با نور متمرکز
- نمای مدرن: چراغ خطی، ریسه LED، نور پنهان
- نمای سنتی: جت‌لایت‌های ملایم با رنگ‌های گرم

میزان پرتاب نور

برای ساختمان‌های چندطبقه یا بلندمرتبه، نور باید بتواند تا ارتفاع زیاد منتشر شود. چراغ‌هایی با قدرت پرتاب بالا (High Lumen Output) برای این مورد مناسب هستند.

- چراغ‌های 50 وات به بالا یا پروژکتورهای فوکوس‌دار
- استفاده از لنز متمرکز با زاویه کم (مثلاً 15 درجه)

زاویه تابش نور

زاویه پخش نور (Beam Angle) تأثیر زیادی بر نحوه دیده‌شدن نور روی سطح نما دارد. انتخاب درست زاویه باعث می‌شود بخش زیادی از نما روشن شود بدون اینکه هدر رفت نور یا آلودگی نوری ایجاد شود.

- ارتفاع زیاد: زاویه 30 تا 60 درجه برای تمرکز نور
- ارتفاع متوسط: زاویه 90 تا 120 درجه
- نمای افقی یا کم‌ارتفاع: زاویه 150 تا 180 درجه

محل نصب چراغ‌ها

نورپردازی می‌تواند از پایین به بالا (Up-Light)، بالا به پایین (Down-Light) یا متقاطع (Cross-Light) انجام شود. محل نصب چراغ‌ها باید به گونه‌ای باشد که عناصر اصلی معماری برجسته شوند و نور وارد واحدها نشود.

- نصب در زمین (چاه چراغ)، روی لبه دیوار، یا سقف تراس‌ها
- توجه به جهت تابش جهت جلوگیری از ورود نور به پنجره‌ها

انتخاب رنگ نور

رنگ نور یا دمای رنگ (Color Temperature) باید با متریال، رنگ و سبک ساختمان هماهنگ باشد. ترکیب رنگ‌ها نیز می‌تواند نمای شب را چشمگیر و متفاوت کند.

- نمای سنگی روشن: نور سفید یا آفتابی
- نمای سیمانی: ترکیب نور آفتابی و مهتابی
- استفاده از نور RGB یا DMX برای جشن‌ها و مناسبت‌ها

شدت نور (لومن)

هر چراغ باید به میزان مشخصی نور (برحسب لومن) تولید کند تا شدت کافی برای روشن‌کردن سطح نما داشته باشد. شدت کم باعث بی‌اثر شدن نورپردازی و شدت زیاد باعث زنندگی نور می‌شود.

- برای نماهای تیره‌تر، شدت نور بالاتر نیاز است
- بررسی شدت نور چراغ در دیتاشیت (مثلاً 5000 لومن برای هر چراغ 50 وات)

جلوگیری از آزار ساکنین

نور نباید مستقیماً وارد پنجره واحدها شود یا چشم بیننده را اذیت کند. این مورد یکی از عوامل نارضایتی رایج در ساختمان‌های مسکونی است.

- استفاده از هود نوری یا شیلد برای جلوگیری از پخش نور مزاحم
- تنظیم زاویه تابش برای خارج‌کردن نور از دید مستقیم ساکنین

مصرف انرژی و بازدهی

نورپردازی شبانه دائمی است و انتخاب چراغ‌هایی با مصرف برق پایین باعث کاهش مصرف برق در بلندمدت می‌شود.

- استفاده از لامپ‌ها و وال‌واشرهای LED با توان پایین و بازده نوری بالا
- بررسی برچسب مصرف انرژی و طول عمر (بیش از ۳۰هزار ساعت)

تجهیزات قابل استفاده

ابزارهای نورپردازی متنوعی وجود دارد که بسته به موقعیت، نمای مورد نظر و بودجه می‌توان از آنها استفاده کرد.

- پروژکتور LED ضدآب (IP65)
- ریسه LED خطی (برای نور خطی و یکنواخت)
- جت‌لایت (متمرکز و نقطه‌ای)
- چراغ دکوراتیو نما (برای تزئین المان‌ها)

برند و کیفیت ساخت

برند معتبر به معنای تضمین کیفیت، ایمنی، نوردهی مناسب و دوام بالا در شرایط بیرونی است. تجهیزات نورپردازی باید در برابر رطوبت، گرما و گرد و غبار مقاوم باشند.

- برندهای مطرح: هانیس، اکووات، آلتون رای، پارس شعاع توس
- بررسی استاندارد IP65 یا بالاتر برای نصب در فضای باز

قیمت و بودجه‌بندی

هزینه چراغ‌ها نسبت مستقیمی با توان نوری، کیفیت ساخت، برند و نوع نور دارند. انتخاب مناسب باید هم از نظر اقتصادی به‌صرفه باشد و هم کارایی لازم را داشته باشد.

- تعیین بودجه کل پروژه و خرید پله‌ای بر اساس اولویت المان‌های نمای ساختمان

هماهنگی با متریال نما

جنس و رنگ نمای ساختمان روی انعکاس نور، جلوه نورپردازی و حتی نوع چراغ تأثیر دارد.

- نمای آجری: استفاده از نور گرم
- نمای فلزی: استفاده از نور سرد یا سفید برای برجسته‌سازی خطوط طراحی

ایمنی و نصب صحیح

نصب اشتباه باعث خرابی چراغ‌ها، اتصال کوتاه، یا آتش‌سوزی می‌شود. تجهیزات باید دارای ایمنی الکتریکی استاندارد باشند.

- نصب توسط برقکار مجرب با تجهیزات ضدآب و ضد شوک
- استفاده از کابل‌های مناسب و ضد UV برای فضای باز

 نگهداری، تعمیر و تعویض

در طراحی نورپردازی باید قابلیت دسترسی به چراغ‌ها برای تعمیر یا تعویض در نظر گرفته شود.

- انتخاب چراغ‌هایی با ماژول LED قابل تعویض
- استفاده از براکت‌های قابل تنظیم و بازشو

نورپردازی نمای رومی

اصول استفاده از چراغ نما ساختمان

نصب چراغ نما ساختمانی مناسب و طراحی نورپردازی نما ساختمان درست در فضاها باز نه تنها سبب زیبایی و چشم نواز شدن فضا و ساختمان می‌شود، بلکه منبع نوری عالی برای شما ایجاد می‌کند.

اما تمامی انواع نورپردازی نما ایرانی یا نورپردازی نمای رومی دارای قواعد و اصولی هستند که در صورت عدم رعایت آن‌ها ساختمان به یک منبع نور برای تولید آلودگی نوری تبدیل شده که هیچ زیبایی نخواهد داشت. از این‌رو برای استفاده از انواع چراغ نمای ساختمان باید به اصول زیر توجه نمود:

نورپردازی نمای ساختمان

رنگ نور چراغ نما ساختمان

یکی از پارامترهای مهم در انتخاب انواع چراغ نما ساختمان توجه به رنگ نور چراغ است. تناسب رنگ نور با رنگ و متریال مورد استفاده در ساختمان سبب جذابیت و زیبایی هرچه بیشتر ساختمان شده و درصورت عدم رعایت آن ظاهری ناخوشایند ایجاد می‌شود.

نورپردازی نما

شدت نور در نورپردازی نمای ساختمان

یکی دیگر از پارامترهای تاثیرگذار در نورپردازی نمای ساختمان، توجه به شار نوری و شدت نور است. شدت نور بیش از حد سبب ایجاد آلودگی نوری، خیرگی نور و اذیت چشم افراد می‌شود. شدت نور کم نیز در جلوه ساختمان تاثیر چندانی ندارد. نورپردازی نما ساختمان

مصرف انرژی

یکی دیگر از فاکتورهای حائز اهمیت در انتخاب انواع چراغ نمای ساختمان و یا همان لامپ نمای ساختمان میزان مصرف انرژی چراغ نماست. امروزه انواع این محصولات را با تکنولوژی ال ای دی تولید می‌کنند که علی رقم مصرف انرژی پایین، نوردهی مناسبی دارند. ریسه وایرلس led پرشین لایت، وال واشر ال ای دی ایوالایت، چراغ نما جت لایت ال ای دی و … از انواع این محصولاتند.

بهترین نوع نورپردازی نما ساختمان

نورپردازی هدفمند

نورپردازی هدفمند و استفاده هدفمند از چراغ نورپردازی نمای رومی و یا چراغ نورپردازی نما ایرانی یکی از موارد مهمی است که در طراحی و نورپردازی نمای ساختمان باید بدان توجه شود. این مهم بدان معناست که کدام جنبه معماری در نمای ساختمان می‌بایست مورد توجه و تاکید واقع شود.

برای داشتن بهترین نوع نورپردازی نما ساختمان و نورپردازی هدفمند روی زوایا، پستی و بلندی‌‎ها و قسمت‌های خاص نمای ساختمان تاثیر بسزایی دارد و نمای ساختمان را لوکس می‌کند.

نورپردازی نما ایرانی

مخفی بودن منبع نور

در نورپردازی نمای ساختمان مخفی بودن منبع نور ضمن ایجاد هماهنگی و زییایی نورپردازی، از زنندگی و خیرگی چشم جلوگیری می‌کند. البته در برخی موارد خاص نیز براساس مدل و طرح نورپردازی ممکن است منبع نور مخفی نباشد. از طرفی نور چراغ نورپردازی نما ساختمان نباید باعث مزاحمت و اذیت ساکنین آپارتمان شود.

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان

قیمت چراغ نمای ساختمان

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان و چراغ نورپردازی نما ساختمان دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام بسته به ویژگی‌هایشان قیمت‌های متنوعی دارند. اولین فاکتور در تعیین قیمت چراغ نمای ساختمان مدل آن‌هاست. برند و کیفیت چراغ نورپردازی نما نیز در تعیین قیمت آن موثر است.

چراغهای نورپردازی نما ساختمان و انواع وال واشر با سطح کیفی بالاتر قیمت بیشتری نیز دارند. توان و نوردهی چراغ نما ساختمان نیز از فاکتورهای مهم در تعیین قیمت این محصولات است. ما در فروشگاه ایران چراغ انواع چراغ نورپردازی نما ساختمان را در لیست قیمت جت لایت و چراغ نما از برند پر فروش و مطرح رسام برای شما عزیزان با بالاتری سطحی کیفی ارائه نموده‌ایم. شما می‌توانید در این فروشگاه انواع مدل‌های چراغ نورپردازی نما ساختمان شامل چمنی، دفنی، فرودگاهی، پارکتی و … را با بهترین قیمت چراغ نمای ساختمان و کیفیت تهیه نمایید. ما در فروشگاه ایران چراغ بهترین قیمت چراغ نما ساختمان را برای شما عزیزان با تضمین کیفیت محصول ارائه کرده‌ایم.

برای داشتن نورپردازی نما ایرانی زیبا و چشم‌نواز، انتخاب چراغ های نمای ساختمان مناسب برای چراغ نمای رومی و چراغ نما ساختمانی ضروری است و باید دقت کرد که بهترین نوع نورپردازی نما ساختمان و لامپ نمای ساختمان را با توجه به بودجه و سلیقه خود انتخاب کنید، چرا که چراغ برای نمای ساختمان تنوع بالایی دارد.

نصب چراغ نما ساختمان

نکات مهم در انتخاب و نصب چراغ نما ساختمان چیست؟

تعیین هدف و کاربرد، انتخاب براساس ارتفاع و اندازه نما، انطباق با سبک معماری، شرایط محیطی، انرژی مصرفی و .. از جمله نکات مهم در زمان خرید چراغ نورپردازی نمای ساختمان هستند. انتخاب چراغ برای نمای ساختمان باید با توجه به سبک معماری، ویژگی‌های نما، و نیز رنگ و شدت نور صورت گیرد. استفاده از چراغ‌های نمای ساختمان متناسب با نیاز طراحی و رعایت اصول نورپردازی می‌تواند تأثیر بسزایی در نتیجه نهایی داشته باشد.

نورپردازی نمای ساختمان چیست و چرا مهم است؟

نورپردازی نمای ساختمان به استفاده از چراغ‌هایی برای بهبود نمای خارجی ساختمان در شب اطلاق می‌شود. این نورپردازی نه تنها جذابیت و زیبایی را افزایش می‌دهد بلکه ویژگی‌های خاص معماری ساختمان را نیز به نمایش می‌گذارد.

بهترین نوع نورپردازی نما ساختمان کدام است؟

بهترین نوع نورپردازی نما ساختمان بستگی به طراحی و ساختار ساختمان دارد. برای مثال، نورپردازی‌های مدرن با استفاده از لامپ نمای ساختمان و چراغ‌های نمای رومی، تأثیر زیادی در زیبایی بصری دارند و باعث برجسته‌سازی عناصر معماری می‌شوند.

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان کدامند؟

انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان شامل چراغ نما جت لایت، چراغ دیواری، چراغ حیاطی و چراغ نورافکن است. هر یک از این چراغ‌ها کاربردهای خاصی دارند و با ویژگی‌های مختلفی طراحی شده‌اند.

قیمت چراغ نمای ساختمان چگونه تعیین می‌شود؟

قیمت چراغ نمای ساختمان به عوامل مختلفی مانند مدل، برند، کیفیت، توان و نوردهی چراغ بستگی دارد. هر چه کیفیت و تکنولوژی چراغ بالاتر باشد، قیمت آن افزایش می‌یابد.

"دریافت مشاوره رایگان خرید محصولات"