پروژکتور و وال واشر
فیلتر براساس قیمت:
مشاهده همه 6 نتیجه
پروژکتور رشد گیاه و ال ای دی فول اسپکتروم پرتو نور توس مدل هانیس
پروژکتور و وال واشر از سری تجهیزات روشنایی به شمار میروند که در نورپردازی نمای بیرونی و داخلی ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرند. از انواع پروژکتور نورافکن قوی و وال واشر ال ای دی LED برای نورپردازی مکانهای سربسته نظیر راهرو ساختمانها، کارخانهها، سالنهای تئاتر و کنسرت، کارگاهها و ... استفاده میشود. همچنین انواع وال واشر نورپردازی برای روشنایی بدنهی پلها، تونلها، بناهای تاریخی، نمای ساختمانها، انواع دیوارها، بیلبوردها و .. نیز وال واشر بکار میرود. ما در فروشگاه ایران چراغ بهترین قیمت پروژکتور LED و وال واشر را برای شما عزیزان ارائه نمودهایم. پروژکتور روشنایی محوطه و سایر انواع پرژکتور نظیر پرژکتور هانیس، پرژکتور فتوسل دار، پرژکتور بلک لایت و ...منبع نوری قدرتمندی هستند که در امکان وسیع و بزرگ بکار میروند.
فروشگاه ایران چراغ با درنظر گرفتن نیاز شما عزیزان قیمت انواع پروژکتور و وال واشر ال ای دی را کاملا مقرون بصرفه و مناسب با تضمین کیفیت محصول ارائه نموده است. این فروشگاه نهایت تلاش خود را نموده تا محصولات روشنایی و نورپردازی موردنیاز شما را با درجه کیفی عالی از بهترین برندهای کشور فراهم و در اختیار شما قرار دهد. انواع پرکاربرد پروژکتور و وال واشر از برندهای معتبر با دوام و طول عمر عالی، قدرت نوردهی فراوانی داشته و مصرف انرژی و به دنبال آن هزینههای شما را کاهش میدهند.
پروژکتور چیست؟
پروژکتورها منابع نوری قدرتمندی به شمار میروند که در امکان وسیع و بزرگ مورد استفاده قرار میگیرند. این محصولات در معابر، پیادهروها، پارکها، خیابانها، فضای سبز، بیلبوردها، استادیومهای ورزشی، انبارها، ساختمانهای بزرگ و ... بکار میروند. استفاده از پرژکتورها میزان هدر رفت انرژی را تا حدقابل توجهی کاهش میدهد. با توجه به تنوع بالای این محصولات میتوان براساس نیاز از میان انواع پرژکتورهای ال ای دی، SMD، COB، بخار سدیم، متال هالید و ... بهترین گزینه را انتخاب کرد. تمامی پروژکتورها براساس نوع لامپشان نامگذاری میشوند و شکل ظاهری تقریبا مشابهی دارند. برای مثال در پروژکتور متال هالید، از لامپ متال هالید استفاده میشود. در پروژکتورهای بخار سدیم، بخار جیوه بکار میرود و پروژکتورهای ال ای دی نیز از لامپهای LED استفاده میکنند.
در ادامه به معرفی هرکدام از این محصولات خواهیم پرداخت:
انواع قدیمی پروژکتور نورافکن قوی
درگذشته پروژکتور و وال واشر در مدلهای سادهتری تولید میشدند که به مرور ساختار درونی و مواد مصرفی در آنها براساس نیاز و سلامت بشر تغییر یافت. پرژکتورها به سبب فراهم کردن نور مورد نیاز محیط های بزرگ نظیر فروشگاهها، انبارها و ... کاربرد فراوانی دارد که این موضوع سبب افزایش اهمیت و بهبود کارایی آنها شده است. در زیر به برخی از انواع پروژکتورهای نسل قدیم اشاره میکنیم:
پرژکتور مدادی
این نوع نورافکن که یکی از قدیمیترین انواع پروژکتور است، بیشتر برای روشن کردن فضاهای بزرگ نظیر فروشگاهها، انبارها، کارخانهها و سطح خیابانها بکار میرفت. متخصصان این حوزه برای تولید پروژکتور مدادی از تکنولوژی مورد استفاده در لامپهای رشتهای استفاده میکردند. شاید برخی تصور کنند نسل قدیمی این محصولات مناسب نیستند و کاربرد آنچنانی ندارند. اما باید گفت این نوع به سبب قیمت ارزان و قاب مناسب بکار رفته دارای کاربردهای زیادی است. علاوه بر آن، نور زرد رنگ پرژکتور مدادی نیازهای افراد را به خوبی تامین نموده است.
پرژکتور متال هالید
یکی دیگر از انواع نسل قدیمی پرژکتور، پروژکتور متال هالید است. لامپهای مصرفی در این مدل از نوع متال هالید میباشد که امکان تعویض دارند. نکته قابل توجه در این مدلها، تفاوت میان لامپهای متال هالید و لامپ هلیم است که برخی آنها را یکی میدانند که این مسئله اشتباه است. از مزایای پروژکتور متال هالید راندمان و قدرت نوردهی بالای این محصولات است. پرژکتور متال هالید رنگ سفید و مناسبی دارند که در محیط علی مختلف موجب حفظ دید کاربر میشود. این محصولات دارای راندمان قابل قبولی هستند و لامپهای بکار رفته در آنها، دارای توان در محدودی 20 تا 2000 وات میباشند.
لامپهایی با توان کمتر برای روشنایی داخلی و لامپهایی با توان بالاتر بهمنظور روشنایی فضاهای بزرگ نظیر سالنهای ورزشی یا معابر شهری و کارخانجات استفاده میشود. از معایب پرژکتور متال هالید تاخیر در روشن و خاموش شدن آن است؛ به طوریکه برای کامل روشن شدن این پرژکتور، 4 تا 5 دقیقه زمان نیاز است.
پروژکتور بخار سدیم
یکی دیگر از انواع روشناییهای نسل قدیم، نوع بخار سدیم میباشد که ساختاری همانند بخار جیوه دارد. با این تفاوت که برای ساخت لامپ در این نوع بجای جیوه از گاز نئون و سدیم استفاده میشود. یکی از معایب این نوع پرژکتور، طول عمری حدود 10000 ساعت است که این مسئله موجب افزایش هزینههای جانبی همانند تعویض تجهیزات آن میگردد. در ساختار پروژکتورهای بخار سدیم، از لامپهای بخار سدیم استفاده شده است و میزان بخار سدیم آن، دو دسته کم فشار و پرفشار را ایجاد کرده است:
کم فشار
لامپهای استفاده شده در پروژکتور بخار سدیم کم فشار، نوردهی عالی دارند اما به سبب بازتاب نامناسب نور، در مکانهایی نظیر بنادر بهتر است استفاده شوند.
پرفشار
این نوع نیز دارای بهره نوری مناسبی هستند، با این تفاوت که علاوه بر تولید نور مناسب، طول عمر بالایی نیز دارند. نورافکنهای بخار سدیم پرفشار، برای استفاده در معابر و پیادهروهایی که عابران از آن عبور میکنند، مناسب نمیباشند. از این رو این نوع در معابر شهری همانند اتوبانها، جادهها و خیابانها استفاده میشود.
پروژکتور بخار جیوه
شاید نام این پرژکتور برای بسیاری آشنا نباشد. در پروژکتور نورافکن قوی بخار جیوه، لامپهای جیوهای بکار رفته است و از بخار جیوه برای تامین روشنایی استفاده میشود. لامپهای بخار جیوه در مقایسه با لامپهای فلورسنت و رشتهای دارای بازدهی کمتری هستند. طول عمر این پرژکتورها بالا و حدود ۲۴۰۰۰ ساعت بوده و رنگ و شدت نور مناسبی دارند. از این محصولات برای روشنایی سالنهای ورزشی، معابر شهری، کارخانجات و انبارها استفاده میشود.
انواع پروژکتور ال ای دی نسل جدید
پروژکتورها همانند سایر وسایل برقی دارای نمونههای در نسل قدیمی و جدید هستند. پرژکتورهای نسل جدید تکنولوژی بروزتری دارند و در ساختار خود از لامپهای ال ای دی استفاده میکنند. لامپهای ال ای دی بگونهای طراحی شدهاند که در عین تولید نور بسیار مناسب، مصرف انرژی بسیار کمتری دارند. در ادامه به انواع پروژکتورهای نورافکن نسل جدید اشاره میکنیم:
پروژکتور ال ای دی
این نوع پروژکتورها جایگزین عالی برای لامپهای پرمصرف قدیمی هستند. زیرا بخش عظیمی از انرژی را به نور تبدیل کرده و انرژیای به صورت گرما هدر نمیشود. عمر مفید پروژکتور LED حدود 20000 ساعت است. نوع ال ای دی از چیپستهای بسیار کوچک ال ای دی تولید شدهاند که سبب ایجاد نوری مناسب و درخشان در محیط های بزرگ میشوند. همچنین پرژکتور LED در مقایسه با نمونههای قدیمی سریعتر روشن میشوند و تایم روشن شدن آنها کمتر از یک ثانیه است. این مسئله یکی از دلایلی است که باعث شده پرژکتور ال ای دی کمترین هدر رفت انرژی را داشته باشند.
پروژکتور COB
کلمه COB مخفف عبارت Chips On Board به معنای قرارگیری چیپستهای نوری روی برد پرژکتور میباشد. چیپستها درواقع مجموعهای از چیپ یا تراشههای الکتریکی موجود در اشیا برقی هستند که به صورت فشرده روی یک صفحه قرار میگیرند و نقطهای نوری تشکیل میدهند. باتوجه به اینکه نوری ساطع شده از این پرژکتور بسیار درخشنده و زیاد است، در ساخت این محصولات از پخش کنندههای نوری استفاده میشود تا مانع از آزار چشم کاربران گردد. در ساخت پروژکتور نورافکن قوی COB همانند نوع SMD از چیپهای LED استفاده شده است با این تفاوت که هر تراشه COB از 9 عدد LED تشکیل میشود.
هر LED دارای دو پایه است که در ساختار پرژکتورهای COB هر پایه به پایه دیگر متصل میباشد. از معایب این محصولات میتوان به این مسئله اشاره کرد که در صورت ایجاد مشکل و قطعی در یکی از ال ای دیها، بقیه ال ای دیها میز به سبب اتصال بدن به یکدیگر قطع میشوند و در مهایت کل چیپست خاموش میگردد.
پروژکتور SMD
این پروژکتورهای دارای لامپهای SMD (مخفف عبارت Surface Mounted Device) هستند. بدین ترتیب از مزایا و معایب لامپهای SMD برخوردار میباشند. چیپهای قرار گرفته روی برد این محصول به نسبت پرژکتور COB فاصله بیشتری از هم دارند و این مسئله سبب ایجاد پخش نور و عدم آزار چشم کاربران شده است. از دیگر تفاوتهای پرژکتور SMD نسبت به نوع COB میتوان به عدم اتصال دو پایه ال ای دی به پایههای دیگر اشاره کرد.
از این رو درصورت قطعی یکی از ال ای دیها، سایر آنها همچنان متصل مانده و به نوردهی خود ادامه میدهند. پروژکتور اس ام دی برای نمای ساختمانها بکار میروند و دارای عمر مفید ۵۰۰۰۰ ساعت هستند. همچینن این محصولات سیستم دفع حرارت استانداردی دارند که موجب شده میزان هدر رفت انرژی در آنها به حداقل برسد.
وال واشر چیست؟
وال واشر (Wall Washer) نوعی چراغ میباشد که از تعدادی لامپ در کنار هم با اشکال مختلف چیدمان تشکیل شده است. اندازه، تعداد و میزان توان لامپهای این محصولات براساس نیاز و نوع پروژه متفاوت میباشد. وال واشرها درواقع همان پروژکتور هستند که برای نمای خارجی ساختمانها و فضاهای داخلی مورد استفاده قرار میگیرند. این دست از محصولات نوری به صورت افقی یا عمودی به دیوار، کف و یا سقف نصب میشوند و نوری یکنواخت ساطع میکنند. در شرایطی که نیاز به نور زیادی باشد و درعین حال به پروژکتور دسترسی نداشته باشید میتوانید از وال واشرها استفاده کنید. برای نمونه در نورپردازی ساختمانهایی که دارای فضایی بلند و باریک هستند و به علت کمبود فضا و ظاهر نامناسب نمیتوان از چندین پروژکتور همزمان استفاده کرد، از وال واشر استفاده میشود.
این محصولات قادرند نوری یکنواخت و خطی در عرض زیاد ایجاد نمایند. روشنایی بکار رفته در این محصولات از نوع LED است که این ال ای دیها دارای لنزی برای تنظیم زاویه تابش نور هستند. درواقع با استفاده از انواع وال واشر نورپردازی محیط روشنتر و ملایمتر میشود. از مزایای این محصول میتوان به هماهنگی کامل با سیستم DMX، بالا بودن فوکوس ال ای دیها، راندمان و بازدهی نوری بالا، توان مصرفی بسیار پایین در مقایسه با نورافکنها و چراغهای معمولی، امکان نصب در زوایای مختلف، تداوم نور خروجی ثابت در دراز مدت و اجرای سایه و روشن در سطح دیوار اشاره کرد.
پروژکتور و وال واشر در فروشگاه ایران چراغ دارای ابعاد و توانهای متفاوتی است که در فروشگاه ایران چراغ ابعاد و اشکال مختلف این محصول با رنگبندی متنوع و کیفیت عالی برای شما عزیزان ارائه شده است. شما میتوانید بهترین قیمت وال واشر ضد آب را از ما در فروشگاه ایران چراغ بخواهید.
اجزای تشکیل دهنده وال واشر
معمولا هر وال واشر دارای 4 بخش اصلی میباشد:
ال ای دی
چراغهای ال ای دی LED و COB LED یا SMD LED برای روشنایی و تولید نور در وال واشر بکار میروند. ال ای دیها دارای رنگبندی و توانهای مختلفی هستند و براساس کاربرد و هدف نورپردازی، توان و رنگ آنها انتخاب میشود. LED (مخفف light emitting diode) به معنی دیود ساطع کننده نور میباشد. روی قاب انواع وال واشر نورپردازی چندین ال ای دی (اصولا با توان یک وات) کنار هم قرار میگیرند. ال ای دیها میتوانند یک رنگ یا ترکیب چند رنگ را بتابانند که به آن اصطلاحا RGB (قرمز، سبز، آبی) گفته میشود.
بدنه یا قاب
برای ساخت بدنه و یا قاب وال واشر اصولا مواد آلومینیومی بکار میرود. آلومینیوم ارزان و سبک وزن است که توانایی دفع حرارت LEDها را دارد و این موجب افزایش عمر مفید محصول میگردد. البته لازم به ذکر است برخی از انواع وال واشر نورپردازی به دلیل نصب در محیط بیرونی و تماس با گرد و غبار و آب، باید ضد آب و مقاوم در برابر ورود آب باشند. آلیاژهای دیگری نیز در این محصول به دلیل ویژگی ضدزنگ بودن بکار میروند. درصورت نصب پروژکتور و وال واشر در نمای خارجی ساختمان، باید از کالاهایی با درجه حفاظت IP67، IP66، IP65 و یا IP68 استفاده شود تا زود خراب نگردند.
لنز
پس از نصب ال ای دی روی قاب، در مقابل هرکدام زا چراغهای SMD یا LED یک لنز قرار خواهد گرفت. لنز بهمنظور تنطیم جهت تابش نور و افزایش تمرکز و تنظیم آن میباشد. لنزهای مختلفی در بازار وجود دارد که بسته به نوع کاربرد وال واشر بکار میروند.
راه انداز یا درایور
درایور قطعهای الکتریکی است که امکان تبدیل ولتاژ AC ورودی از برق شهر به DC مناسب چراغهای LED را فراهم میکند. درایور برای کنترل جریان هم مورد استفاده قرار میگیرد؛ چراکه در صورت ورود جریان بیش از حد استاندارد به ال ای دیها، راندمان و عمر مفید کل وال واشر کم میشود.
انواع وال واشر نورپردازی
در زیر به انواع وال واشر نورپردازی اشاره میکنیم:
تک رنگ
در ساخت وال واشر از چراغهای اس ام دی و یا ال ای دی استفاده میشود. درصورتی که ال ای دیهایی با یک رنگ نور در تولید محصول استفاده گردد، به آن تک رنگ گفته میشود. نوع تک رنگ در رنگهای مهتابی، آفتابی، انبهای، آبی، سبز و قرمز در فروشگاه ایران چراغ قابل سفارش هستند.
چند رنگ RGB
در تولید برخی ار مدلهای وال واشر، ترکیبی از چندین LED به رنگهای قرمز، آبی و سبز استفاده شده است. از این مدل وال واشرها برای نورپردازی نماهای خارجی، پلها و ستونها استفاده میشود و بیشتر کاربرد دکوراتیو و تزئینی دارند. از این مدل در بازار با نام مولتی کالر نیز شناخته میشود.
استخری و ضد آب
وال واشر مورد استفاده در فضای داخلی ساختمانها در معرض آب و گرد و غبار نیست و از این رو نیازی به درجه حفاظت ندارد. اما در صورت نصب این محصول در محیط های خارجی نظیر خیابانها، حتما باید در مقابل ذرات گرد و غبار و آب ایمن باشد. از این مدل چراغ خطی در استخرها و آکواریوم برای نورپردازی زیر آب نیز استفاده میشود. در این حالت باید با پرداخت قیمت وال واشر ضد آب، برای جلوگیری از برق گرفتگی میبایست از ولتاژ 5 یا 10 ولت DC در کنار بدنه ضد آب استفاده شود.
رشد گیاه
وال واشر رشد گیاه همانند پرژکتور رشد گیاه برای تابش نور فول اسپکتروم مورد نیاز گیاهان در گلخانهها و خانهها بکار میرود. این مدل از ترکیب LEDهایی به رنگ آبی، قرمز و سفید یا بنفش تولید شده و نور لازم را برای رشد گیاهان تامین میکند. البته علاوه بر رنگ نور، طول موج نوری نیز در رشد گیاهان موثر است. در وال واشر رشد گیاه، طول موج نور همانند نور خورشید میباشد.
وال واشر دفنی یا وال واشر توکار و روکار
وال واشر توکار یا دفنی در شکاف روی دیوار ساختمانها و یا ستونها نصب میشوند و در قیاس با مدل روکار استفاده کمتری دارند. درصورتیکه مکانی برای نصب وال واشر دفنی تعبیه نشده بود، از نمونه روکار استفاده میشود که امکان نصب روی سطح را دارد.
خرید و قیمت پروژکتور و وال واشر
درصورتی که قصد خرید پروژکتور و وال واشر برای نورپردازی فضاهای بیرونی را دارید حتما باید به درجه حفاظت محصول خریداری شده دقت کنید. ما در فروشگاه ایران چراغ با توجه به این امر، محصولاتی با درجه حفاظت IP65 یا بالاتر برای جلوگیری در برابر نفوذ آب یا گرد و غبار و ... ارائه نمودهایم. همچنین در صورت نیاز به تامین روشنایی برای فضاهای گستردهتر، ما برای شما مدلهایی با تکنولوژی SMD را با کیفیت بالا از برندهای معتبر عرضه کردهایم. درصورت نیاز به نوری متمرکز نیز میتوانید نمونههای COB را از ما در فروشگاه ایران چراغ با بهترین قیمت خریداری نمایید. قیمت پروژکتور و وال واشر به توان، مارک، میزان روشنایی، فناوری ساخت، رنگ نور، طول عمر و گارانتی محصول تعین میگردد.
ما در فروشگاه ایران چراغ ضمن ارائه محصولاتی از برندهای معتبر بهترین قیمت انواع پروژکتور و قیمت وال واشر ضد آب را برای شما عزیزان ارائه نمودهایم. شما میتوانید با خرید پروژکتور و وال واشر از ما در فروشگاه ایران چراغ با بهترین قیمت و کیفیت در مصارف انرژی خود صرفه جویی کرده و موجب کاهش هزینههای جانبی شوید.
کاربرد انواع وال واشر نورپردازی در کجاست؟
از انواع وال واشر نورپردازی برای نورپردازی داخل ساختمانهای مسکونی، اداری، نصب در ستونها و دیوارهای خارجی نماها، نورپردازی داخلی موزها و یا گالریهای هنری، رشد گیاه، دیوارهای داخلی راهروها، زیر آب استخر، پرورش ماهی و ... استفاده میشود.
انواع پروژکتور کدام است؟
پروژکتورها در حالت کلی به دو نسل قدیم شامل قاب و لامپی با طول عمر کوتاه و نسل جدید با فناوری LED تقسیم بندی میشوند.
انواع وال واشر کدام است؟
انواع وال واشر نورپردازی براساس رنگ نور دارای سه دسته تک رنگ، مولتی کالر یا هفت رنگ تقسیم بندی شده و استخری، رشد گیاه و دفنی نیز از دیگر نمونههای این محصولات به شمار میروند.
تفاوت پروژکتور و وال واشر چیست؟
این محصولات از نظر ظاهری، محدوده روشنایی، کاربرد، امکان ایجاد افکتهای نوری و طول عمر باهم تفاوت دارند.